Aktuální články a sesterských blozích

pondělí 16. října 2017

Hrabenov, D.Studénky, Jedlí, Drozdov, Hoštejn

Mapa web / Fotoalbum


Ujeto 59, 91 km / Čistý čas 2:55 / Průměr 20,42 km/h / Maximum 51,43 km/h

Vyjížďka před noční směnou. Šumperk od rána na dně mlžného moře, ovšem na kopečcích slunečno a teplo. Na cestě z Drozdova na Drozdovskou pilu (ten brutální padák) leží nový krásný asfalt. Dnes poněkud mokrý, od listí a občas s nánosem štěrku, tak to nešlo moc rozjet.
Jsem rád, že i v tohle datum si člověk může kolo pořádně užít. Na druhou stranu začínám pociťovat únavu a jsem zničený dřív než normálně. Tuhle tisícovku kilometrů ale ještě letos musím zlomit! :-)

Inverzní oblačnost nad Temenicí z bývalé hrabenovské skládky

Olšany

Jedlí

Drozdovská pila

Hoštejn

Mapa

2 komentáře:

  1. Krásné fotky, bezva komenty. Také teď hodně jezdím, využívám krásných slunečných dní. Byla jsem v Pekařově, Jedlí, Jakubovicích atd., ale řidiči v autech divže nevjedou přímo na záda. Snažím se jezdit po polňačkách, ale ne vždy to jde. Přeji hezké dny a ať to počasí vydrží co nejdéle.Mirkaw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to taky jezdíte pořádné kopce :-) Já mám pech, během těchto slunečných dní jsem v práci a mimo práci se muséím věnovat dorostu, tudíž s na kole nemůžu trávit tolik času. Auta jsou problém obecně, taky se proto snažím jezdit spíše tam, kde není provoz.
      Tož si ty vyjížďky užívejte dokud můžete. Vaši aktivitu chválím a děkuji za komentář :-)

      Vymazat