Aktuální články a sesterských blozích

sobota 8. června 2019

Chromeč, Rovensko, Krumpach, Zábřeh

Mapa
16,7 km

Cesta k rodičům na oslavu drobotinských narozenin. Někde na polňačce mezi Rovenskem a Zábřehem jsem asi trnem píchl duši a domů pak musel jet se zbytkem rodiny autem. Co už, v týdnu koupím novou duši a zajedu do Zábřeha pro změnu ještě jednou vlakem spravit a odvézt kolo.
Fotky pořízeny na zmíněné polní cestě.





4 komentáře:

  1. Ahoj Tome,navnadil mě tvůj report z Dlouhých Strání,včera se nějak zakabonilo,tak jsem vyrazil dnes. Tím,že jsem vyjel v 7 hodin,v 8 byl v Loučné a kolem vrtulí byl v 10 nahoře. Ještě ani nebyl otevřený bufet, tak jsem nemohl dát vrcholové pivo. Zajel k Frant. myslivně a kolem dolní nádrže do areálu v Koutech. Tam dal presso a pivo za necelou stovku, no neber to :)) Na oběd doma. Super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě podpis: Láďa :))

      Vymazat
    2. Ahoj Láďo. Tak vyjet na Stráně je vždycky bezva, ale dávat si pivo v kouteckém areálu už moc ne. Tyhle areály mají vždycky všechno předražené (i když na Severce taky nejsou z laciného kraje) a osobně si raději něco dám v zapadlém méně známém bistru. Nejčastěji v cukrárně v Losinách, protože alkohol nepiju a o to jsem mlsnější. Každopádně přeji spoustu dalších fajn výletů - já musím za chvíli do rachoty.
      Tomáš

      Vymazat
    3. Ahoj,já zase sladký nemusím. Jezdím na kafe,pivo,hořkou čokoládu a maximálně tatranku.Na turisticky exponovaných místech se s cenou musí počítat. Pro mě je to odměna za šlapání :)) Ale dortík s banánovým koktejlem bych nedal.Měj se Láďa.

      Vymazat