Aktuální články a sesterských blozích

čtvrtek 31. května 2018

Raškovská Bouda '18

Mapa / Fotoalbum

Ujeto 43,86 km / Čistý čas 2:25 / Průměr 18,07 km/h

Jedna z posledních, ne-li poslední trasa, kterou počítám mezi ty "povinné"každý rok. Moc se mi do ní od jara nechtělo, ale nakonec - protože tři dny předtím jsem cyklisticky strádal - mě okolnosti přiměly vyjet.
Horko děsný. V lese to ještě ušlo, ale údolní přesuny po rozpáleném asfaltu jsem protrpěl. Vydělily mě téměř vyschlé potoky v lese. Nepršelo už týdny, pokud nepočítám pětiminutovou přeháňku, a je to hodně poznat.
Mám na kole nové brzdy. Konečně se zdá, že brzdí tak jak mají. Na zimu budu muset nechat vyměnit náboj v zadním kole, ale na to je čas.

Cesta na Raškovskou Boudu

Obora a hájovna Počátka

Sjezd od Lazů do Štědrákovy Lhoty (mezi lesem a silnicí je to nově vysypané odporným makadamem)

Kostelík ve Št.Lhotě



2 komentáře:

  1. Je to pořádný a vleklý kopeček,ale v příjemném lese. Naposledy jsem ho jela na kole před 2 lety(jak to letí), loni šla pěšky, asfaltovali tam silnici a nechtěli nás dál pustit z bezpečnostních důvodů. V tom horku se mi nikam nechce, i když na kole trochu profukuje, měla bych tu lenost porazit. Přeji hezké dny. Mirkaw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistý jestli se bavíme o stejném kopečku, ale celkem vleklý opravdu je. Stejně ho mám docela rád, ani nevím proč :-)
      Horka jsou šílená, tak aspoň že dnes lehce sprchlo. Chtělo by to víc, ale člověk musí být rád i za tohle. Děkuji a mějte se fajn. Tomáš

      Vymazat