Aktuální články a sesterských blozích

pátek 5. ledna 2018

Nemile, Zábřeh, Postřelmov

Mapa jpg / Fotoalbum

Ujeto 43,91 km/ Čistý čas 1:57 / Průměr 22,5 km/h / Maximum 39,68 km/h

Po necelých dvou měsících jsem konečně zase vyjel. Poprvé letošní rok, nepočítám-li cesty do práce (což nepočítám). To tady v Šumperku dopoledne vylezlo po dlouhé době slunce a vydrželo svítit dvě hodiny - tedy zhruba po dobu projížďky. Tohle jsem vychytal. Trasa nenáročná, přesto odhalila mezery vzniklé sváteční a zimní nečinností, které bude na jaro potřeba zacelit, abych mohl v létě jezdit aspoň trochu plnohodnotně. Zatím necelých 44 km. Do začátku to není špatné číslo.

Postřelmov

Kříž mezi Nemilí a Zábřehem

U Rovenska

Postřelmovský "pískáč"

Sudkov pohledem od Kolšova

Mapa

4 komentáře:

  1. Určitě bezvadná projížďka a 44km je dost. Také se už těším, až někam vyjedu, tras mám naplánovaných hodně, ale po loukách, polňačkách a lesních cestách to dlouho nebude kvůli sněhu a blátu. Vyjela jsem před Vánocemi jen menší okruh, ale odnesla nemocí, takže se už bojím a budu čekat na teplejší počasí. Přeji hezké dny a pohodu.Mirkaw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to moc, není to málo, je to tak akorát. Ono kdyby se venku na ty dvě hodiny neudělalo hezky, asi bych taky nikam nevyjel. Takhle mi bylo líto nevyužít slunce :-)
      Na louky a lesy bych taky rád, ale jak píšete, pro bahno to není dobrý nápad. Navíc na jaře tam zase budou tradičně řádit lesáci a situace bude jen o malinko lepší. Takže zatím se budu držet spíše silnic.
      Doufám, že už jste zdravá a přeji vše nej do roku 2018. Tomáš

      Vymazat
  2. Tome, bezvadná vyjížďka. Jak bylo teplo u vás? Když jsme se vraceli z procházky po naučné stezce, tak u nás bylo 11 stupňů a sluníčko šajnilo jak v květnu. A těch nabušených cyklistů! To pěšáků bylo jen pár. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím. Tipuju to kolem osmi, možná devíti stupňů. Slunce se bohužel udrželo opravdu jen asi dvě hodiny a pak zase přišla mlha. Už dřív jsem si všiml, že Šumperk je v tomhle specifický a zatímco všude komel může být pěkně, v okolí města je zataženo a mlhavo.
      Cyklistů jsem tedy moc nepotkal. jednoho u Kolšova a pak možná jednoho nebo dva za Zábřehem, ale rozhodně se nedá říct, že by se rojili.
      Nevzdávám se však naděje na lepší zítřky a přeji krásný večer :-) Tomáš

      Vymazat